fredag 13 mars 2009

VSASS gör en Bokhora

H: Det är mycket läsande och lite skrivande för min del just nu. Efter att ha lagt vantarna på senaste numret av [Ottar] (1/2009) och läst om sexualupplysaren och porrproducenten Tristan Taorminos djupintervjuer med amerikaner som lever utanför mononormen, beställde jag nyss boken som Taorminos forskning resulterat i, [Opening up - a guide to creating and sustaining open relationships]. (Visserligen försöker jag begränsa min konsumtion i form av inköp, men jag har en känsla av att det kan dröja innan just den här boken kommer till ett bibliotek nära mig.) Titeln låter ju ungefär som en Hemligheten för polys. Jag kan knappt bärga mig till leveransdatum.

(Vad jag har läst - apropå mitt inledande påstående och taggen - ? På senaste tiden bland annat Suzanne Brøgger, bell hooks, Anna Karlssons Svart är en färg man kan bli sjuk av, Åsa Petersen och nu Äga rum från pärm till pärm istället för det inbjudande men mindre engagerande ströläsandet. När jag inte jobbar med att läsa andra saker.)

2 kommentarer:

Ve sa...

Den är riktigt jäkla bra. Mindre...hrm 'hippie' än Ethical Slut.

Hanna sa...

Å, det fina omdömet gör mig ännu mer otålig att läsa den! Jag kunde hämta ut den i helgen, nu ska jag bara ha lästid också ...